Hobbyklub

Kontaktperson

 

Generel information

SL_profil.jpg

Søren Jønsson
Grenformand

 

Tonny Alfredsen
Nøgleperson

 

Alle medlemmer af HBK Sport Cph kan benytte sig af Hobbyklubbens tilbud.
Hobbyklubben tilbyder udlån af værktøj til entusiastiske 'gør det selv M/K’ere' og har mange forskellige værktøjer mv. til reparation og vedligeholdelse af cykel, bil, hus og have.

En oversigt over værktøjer findes i hobbyklubbens værktøjsprogram som findes på K:\Projects\HobbyProgram hvor der også findes en simpel brugervejledning.
Idéer til nyt værktøj modtages gerne via mail til grenformanden eller ved værktøjsudlånet. 

Regler for udlån af hobbyklubbens værktøj
Normal udlånsperiode er normalt en uge, men udlån kan godt forlængelse og skal registreres i klubben.
De enkelte medlemmer er personligt ansvarlige for det lånte værktøj. Bortkommer værktøjet eller afleveres det i mangelfuld eller defekt stand er låneren personligt ansvarlig for udbedring. Dette gælder dog ikke hvis der er tale om almindeligt slid. Værktøj må ikke overleveres til andre medlemmer uden registrering i klubben. Klubbens værktøj er også forbeholdt klubbens medlemmer og må ikke udlånes til andre.

Det er op til den enkelte at skaffe sig viden om den korrekte brug af det enkelte værktøj. Dog vil der ofte være en brugervejledning og forklaring gives også gerne om korrekt brug mv.

Åbningstider:
Onsdag 12:00 - 12:30

Sted:
Hobbyklubbens værktøj udlejes fra hobby-containeren som står på sydsiden af bygningen overfor fore enden af træ-skurerne overfor varemodtagelsen


Hobbyklub 1

Hobbyklub 2

Hobbyklub 3