Mountainbike

Kontaktperson

 

Generel information

RTSTEENBERG

Rune T. Steenberg
 

Så er der endelig en MTB klub i B&K !

Har du lysten til at prøve kræfter med en mountainbike i skoven, så har du nu muligheden for dette. MTB er en super fed sport som kombinere motion, natur og adrenalin. 

Med start fra April 2018 er planen, at vi kører 1 gang om ugen i enten Rude Skov eller Geel Skov. Vi tager dog forbehold for vejr, arrangementer i skoven osv. 

Som udgangspunkt har vi tænkt os at meningen med denne mountainbike klub er, at have det sjovt med kollegaer på tværs af afdelinger og jobfunktioner. Der er ikke noget med at komme først igennem ruten, det er for alle uanset kondital, køn, alder osv.

Vi har også en mountainbike som du vil kunne få en prøvetur på i skoven og se om det er noget for dig, inden du skal investerer en sum penge på en cykel.

Hvis du planlægger at ville med og enten har en cykel selv eller skal låne vores så er dette hvad du bør medbringe på dagen:

  • Et sæt gode kondisko (de bliver formodentlig beskidte så tag ikke de nye med). Har du cykelsko med SPD på så tag selvfølgelig dem med, vores lånecykel har også mulighed for at du kan benytte dem.
  • Et sæt cykelhandsker. Hvis du ikke har et par, kan du godt køre uden, men de er super gode at have.
  • En hjelm. Vi har en hjelm du kan benytte, men det er bedst hvis du selv medbringer din egen.
  • Fornuftigt tøj (Vi kører i skoven, så du bliver formodentlig beskidt) :)
  • Væske, uanset om du er i form eller er nybegynder, kommer du til at arbejde på din cykel, så væske er en nødvendighed.
  • Ruten varierer alt efter om vi tager Rude skov eller Geel skov men er på ca. 10km. 

Vi kører om eftermiddagene. Turen tager ca. 1 time at gennemføre. Vi kører som udgangspunkt om tirsdagen med afgang fra B&K kl 15.30, påklædt og klar.

Hvis dette lyder interessant, og du har fået lyst til at prøve en tur med os eller du har brug for mere info, så tag fat i Rune T. Steenberg.

Første prøvetur er selvfølgelig "gratis" men efter det er en indmeldelse i B&K's idrætsklub en nødvendighed. Dette koster 35 kr. pr. måned.

Vi ses derude !